ЗДО №2, ”Дзвіночок”, Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

Участь в акції з благоустрою та санітарної очистки території ЗДО № 2 " Дзвіночок"

Педгогічні працівники долучилися до щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

Провівши ряд заходів з упорядкування території ЗДО, поліпшення її благоустрою та озеленення.

Після зими почистили дерева, кущі, ялинки, посаджені квіти хризантем. На майданчиках висаджені кущі самшиту для зеленої огорожі біля гойдалок.  Після зимового  відпочинку  дерева та кущі стали ошатними, в очікування сонячних днів та співу пташок.

Милуючись в куточку лісу першими весняними квітами діти дійшли висновку, що квіти занесені до Червоної Книги рвати не потрібно. Щоб подарувати квіти мамі, ми вирішили їх намалювати.


« Як здійснити свою мрію , сортуючи сміття». В ЗДО діти ознайомлюються з проблемою збереження чистоти навколишнього середовища, навчаються підтримувати чистоту й порядок у довкіллі, сортують побутове сміття, підвищують культуру побуту. У дітей формуються початкові уявлення про дії та поведінку, що орієнтовані на сталий розвиток. Виховується дбайливе ставлення до навколишнього середовища, охайність.

Саме з  макулатури виготовляють більшість сортів туалетного паперу, серветок, паперових рушників та одноразовий посуд. 80 кілограмів макулатури рятують одне дерево від вирубки, а одна тонна зібраного паперу здатна зберегти 17  - 20 дерев.

"Чисто не там де метуть, а там де не смітять» В світі матінки  - природи не буває щось дарма! Природу люби і рідний свій край, їх глибоко вивчи й всебічно пізнай!

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *