ЗДО №2, ”Дзвіночок”, Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

Свято Осені

Свято - розвага "Як гарбузик друзів шукав". Група "Веселка", провели музичний керівник Гунікова Н.В. та вихователь Олійник О.В.. Дітки середньої групи допомогли гарбузику знайти друзів та навчали його співати, танцювати та веселі ігри грати.

Осіннє свято «Як Гарбузик скарби шукав»

Діти середньої групи завітали в осінню казочку «Як гарбузик скарби шукав». Діти весело співали, танцювали, грали в різноманітні ігри та знайшли справжній скарб – вірних друзів.

Підготували: Дубіцька Н.П., Міщенко Л.П., Марченко Г.Л., Андрєєва Г.Л.

 

Квест    «У пошуках гетьманської булави»

У садочку «Дзвіночок» відбулося справжнє козацьке свято в старших групах. Яскраві танці козачат та дівчаток, щирі слова, веселі пісні створили святковий піднесений настрій.

«Ми є діти України – хлопчики й дівчатка!
Хоч маленькі ще ми та душа завзята.

Бо козацького ми роду, славних предків діти,
І в садочку ми вчимося рідний край любити.»

Підготували: Дубіцька Н.П., Пташка В.Л., Новаківська А.Г., Лупар А.С.

 

Свято до дня Козацтва "Веселі козачата" Старша група "Сонечко", вихователь:Гнатюк О. П., музичний керівник :Довженко В. В Ми маленькі козачата, Станем справжніми людьми. Ми кохаєм рідну пісню, Україну любим ми! Україна-наша мати І про неї вільний спів. Ми - веселі козачата, Ми-нащадки козаків.

Свято Осені "Варимо борщик" Середня група "Зірочка", вихователі : Мартинюк О. О., Ісько С. В., музичний керівник :Довженко В. В Фрукти у саду зібрали, У ліску - грибів чимало! Ми на зиму назбирали І городини запас- Буде борщ смачний у нас!

Свято Осені "Осіння мандрівочка" ІІ молодша група, вихователь :Пашенко Л. Д., музичний керівник :Довженко В. В Вітаємо осінній наш лісок, Він повен фарб осінніх і казок! Листок осінній тихо щось шепоче, Мабуть, казочку повідати нам хоче. Скоріше нам секрети відкривай, І дошкільнят з садочку зустрічай!

Малята молодшої групи "Берізка" побували в гостях у Осені, дізналися чим займаються лісові мешканці восени. В гостях у Осені побували, Весело грались, співали, танцювали, Ще й смаколиками частували.Підготували та провели: музичний керевнік Гунікова Н.В. та Демидась С.Ю.

 

Дітки молодшої групи  "Калинка "побували в гостях у Осені. Весело співали, танцювали, грали в ігри. Осінь пригощала діток смаколиками. Підготували та провели: музичний керівник Гунікова Н.В. та вихователь Сарачук С.П.

У середній групі "Дзвіночок" відбулося свято "Фарби Осені" з використанням елементів методики К. Орфа. Дітки з задоволенням виконували запальні танці, грали на шумових грибочках, грали в оркестрі паперових листочків, співали веселі пісні та дружно грали в ігри.Підготували та провели: музичний керівник Гунікова Н.В. та вихователь Коптєлова В.Б.

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *