ЗДО №2, ”Дзвіночок”, Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

Елементи роботи з дітьми

ІІ молодша група «Берізка» вихователь Демидась С.Ю. Мандруючи екологічною стежиною, діти завітали в гості до берізки, яка розповіла казку В.Сухомлинського «Золотокоса». Милуючись осінніми барвами, діти створили портрет берізки та прикрасили білу сукню осінніми листочками.

 

ІІ молодша група «Берізка» вихователь Демидась С.Ю.

В рамках проекту Plau fest – 2020 «Книга, що оживає» в групі з дітьми розпочали роботу по ознаймленню з книгою. Дітям подобається слухати казки, переглядати сторінки ілюстрованих книг. А ще більше діти в захваті, коли казка оживає в різних видах театру. До роботи долучилися й батьки. Підсумовуючи про подарунки осені, в групі організували виставку казкових персонажів, виготовлених з овочів, фруктів, природнього матеріалу.

Малята молодшої групи "Берізка" побували в гостях у Осені, дізналися чим займаються лісові мешканці восени. В гостях

ІІ молодша  група «Берізка» вихователь Демидась С.Ю. Екскурсія до водойми. Подорож екологічною стежиною. Милування в природі. Метою створення екологічної стежини є ознайомлення і вивчення рослинного світу нашого краю.   Читаючи казки В.Сухомлинського «Верба над ставом», « Дуб під вікном», виникло бажання показати дітям красу українсьої природи і навчити милуватися нею.

І молодша група «Веселі колобочки», вихователь Голуб Т.І разом з батьками провели акцію « Допоможемо птахам».

Зимовий час – це не тільки веселі свята, жваве катання з гірок, відчайдушна гра в сніжки, але і міцні морози з пронизливим вітром. Тому наше завдання – піклуватися про братів наших менших. Зимуючі птахи дуже потребують допомоги. Горобці, синички, дятли снігурі, дрозди горнуться взимку до людських помешкань в очікуванні нашої допомоги. І якщо ми не допоможемо їм, то хто допомагатиме нам весною й влітку у боротьбі зі шкідниками?

Група ‚Зірочка‘ Вихователь Мартинюк О.О. Тиждень цивільного захисту Дид. Гра ,Чим має гратися дитина‘.

Група 03 б Капітошка. Вихователь Дідіцька А. С. провела заняття з малювання та сенсорики "Осінні листочки". За допомогою пальчиків малята малювали осінні листочки, а із ценлинок LEGO подарували деревам яскраве вбрання.

Дітки середньої групи"Дзвіночок" побували в музичній вітальні, де слухали чарівні осінні мелодії та познайомилися з новими звуками, які принесла нам пані Осінь. Це і шурхіт листочків, завивання осіннього холодного вітру, прощальний клекіт журавлів, шум дощу. Діти змогли відтворити ці звуки на нетрадиційних шумових музичних інструментах. Познайомилися з новим гумовим інструментом - ДОЩОВИЦЯ, який передає шум дощу. На основі полученных знань, діти чюстворили шумову казочку"Звуки Осені". А цеглини LEGO допомогли Діткам відтворити ритм таночку листочків.Провела музичний керівник Гунікова Н.В.

ІI молодша група "Калинка"

Вихователь Сарачук С. П.

Тема тижня: "Бабусина світлиця"

Заняття з малювання

"Рушничок на кілочку - хата у віночку"

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *